Norske Forbrugslån

Norge har på godt og ondt været foregangsland for udviklingen af online markedet af forbrugslån i Skandinavien, man har længe set Norge som det land med det største potentiale inden for området. Landet har igennem hele 2017 gennemgået en massiv omvæltning på markedet for udlån og kreditter, for at dæmme op for det store udlån af forbrugskreditter i Norge.

Det Skandinaviske marked for online lån

Markedet for online lån er i Danmark ofte forbundet med hele området omkring de meget udskældte kviklån. Norge er anderledes skruet sammen, når det kommer til online lån. Her er det muligt at låne helt op til 600.000 norske kroner. Dette er et tegn på er langt mere seriøst online lånemarked, der dog også møder sine udfordringer, da nordmændene anvender “forbrukslån” i langt mere end deres skandinaviske nabolande.

Lån uden sikkerhed

Sitet har fokus på at tilbyde lån uden sikkerhed, hvilket giver en hurtigere og mere enkel proces omkring hele lånet. Det er ikke forbrukslaan.no som udsteder lånet, men sitet er med til at formidle kontakten fra eksempelvis en gut, der søger efter lån og låneudbydere på det norske marked

Boliglån

Paletten af lån online inkluderer også muligheden for at låne til boligdrømmene. I Norge er det populært at have en hytte på fjeldet, hvilket kan finansieres via de online baserede boliglån

Refinansiering

Den store efterspørgsel på forbrugslån blandt nordmænd, har skabt et nyt marked for lån, nemlig refinansiering af gæld, kreditter, smålån samt kreditkort gæld. Specielt kreditkort har været været yderst populært i mange år, og efterladt mange med en klatgæld med høje renter. Dette har givet efterspørgsel efter at samle flere smålån og kreditter i et samlet større lån til bedre vilkår.

Forbrugslånskalkulator

Låneansøgningen er via en forbrugslånskalkulator, hvor man selv sætter beløb og løbetiden for selve lånet. Dataen sendes videre, så bankerne kan slås om at give det bedste tilbud for at få kunden. På den måde er det muligt at presse bankerne mest muligt, så forbrugeren i den sidste ende opnår et bedre lån. Derefter er blot at underskrive lånetilbuddet med BankID for at indgå en låneaftale.

Forbrukslaan.no

… er et samarbejde med Telefinans i Norge