long research paper mise en scene essay examples creative writing net worth case study event stakeholders literature review on theoretical framework mr cover letter cover letter festival staff

Scandilån.com

Scandilån.com i hele Skandinavien

Scandilån.com er en af Skandinaviens største uafhængige sammenligningstjenester. Vi skaber overblik i et ellers uoverskueligt lånemarked. Scandilån vil give forbrugeren de bedste forudsætninger for søge om et lån online. Vi låner ikke penge ud, men arbejder med lånepartnere eller andre låneagenter. Scandilån.com er en skandinavisk guide til lån på nettet, så du låner ikke penge direkte her. Scandilån formidler en kontakt eller et lead mellem forbrugerne og de lånefirmaer vi har et samarbejde med.

Vi sammenligner lån fra en lang stribe skandinaviske låneselskab og præsenterer dig kun for de bedste og mest seriøse tilbud. Scandilån prøver arbejde efter at stille god og saglig information til rådighed, så det er nemt for forbruger at sammenligne og finde det lån som passer bedst individuelt for forbrugeren. Scandilån er ”Lead” finansieret, det vil sige at vi tjener penge på nye kunder. Vi kan også kalde det for reklamefinansieret – dog på den betingelse at Scandilån kun tjener penge når det skabes en ny kunde – et reelt aktiv.

Scandilån kigger på selskaber som tilbyder lån på tværs af grænserne i Skandinavien. Flere store låne selskaber, onlinebanker og lånagenter har fået langt større fokus på at tilbyde lån over hele Skandinavien og ud over Europas grænser, derfor er det vigtigt at man som forbruger kender de krav, regler og vilkår, man har som forbruger i dag. Det kan være store nationale forskellen på renter, lånbehov, tilbagebetalingstider og flere andre ting der spiller stor rolle når forbrugeren kigger og søger efter lån.

Norge har altid haft en betydeligt større forbrug for den enkelte person end både Danmark og Sverige historisk haft. Det har betydelse i den form, at norske forbrugere ikke søger kviklån uden kigger efter forbrugslån – og det ofte uden sikkerhed.

Scandilån ser dog tydelige trends på at den danske marked er i udvikling, både i den positive og negative retning. Det betyder at det er muligheder til lån uden at søge i RKI, hvilket er negativt. Dog ser vi også at seriøse aktører indenfor lånagent delen, så som Lendo ( ejeren er Schibsted medier, som vel nærmest kan sammenlignes med Politikens hus i Danmark ) gør entré i den danske marked i 2019.

Scandilån visionsplan

Scandilån.com vil være den støre online låneportal i Skandinavien med fokus på forbrugeren. Vi vil hjælpe skandinaviske forbrugere til de bedste lån online. Vi ønsker at skabe et nemt og let overblik på hjemmesiderne så man nemt finder den information man har behov for. Vi ønsker at skabe den plads, som forbrugeren både kan finde svar, men også stille de rigtige spørgsmål.

Besøg Scandilån

Brug Scandilån for de seneste nyheder om lånservice i alle Skandinaviske lande. Læs mere om os på vores Om os sider:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *